вівторок, 30 травня 2017 р.

Прощання з Букварем



        Традиційно наприкінці навчального року першокласники, вивчивши всі літери абетки, влаштовують свято Прощання з Букварем. Тому і  цьогоріч  наймолодші учні Містківської ЗОШ I-III ступенів ретельно готувалися до цього свята разом зі своєю учителькою  Розлуцькою  Мирославою  Петрівною. Хвилювалися і діти, і їхня молода учителька, хотілося, аби свято вдалося.  
      Святкове дійство проходило  в театралізованій формі, до його проведення були залучені учні 5 класу.  Глядачі спостерігали, як першачки розшукували зниклого Букварика, бо без нього свято не може відбутися. З’ясувалося, що його викрала і розібрала на окремі літери  Баба Яга разом з іншими негативними казковими персонажами. 

        На допомогу до  розгублених  першокласників  прийшла усім відома літературна героїня - Пеппі Довгапанчоха (Бук Анастасія), яка підказала малечі, як  повернути Букварика, щоб веселе свято відбулося. Дітлахи зуміли умовити крадіїв повернути літери, заплативши певний «викуп» – заспівати пісеньку, відгадати загадки, головоломки, затанцювати тощо. Звільнений з полону Букварик (Лазірко Назар) дякував за порятунок своїм маленьким друзям. 


        Свято Прощання з Буквариком пройшло весело і цікаво. Усі присутні у залі, зокрема батьки наймолодших «артистів», були розчулені від побаченого і почутого на святковій шкільній сцені .
                                                                                     
   ЗДВР Газдун О. М.

Немає коментарів:

Дописати коментар