четвер, 10 травня 2018 р.

Проект "Велосипед"


Протягом квітня у Містківській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувався проект «Велосипед».


Метою даного заходу було пропагування здорового способу життя, ознайомлення з історією створення першого велосипеда та його модернізації. Керівником  проекту була  вчитель початкових класів – Білінська Оксана Романівна.

 
У заході взяли участь учні 1 – 11 класів.
Завданням проекту було: 
1. Зібрати відомості про транспортний засіб – велосипед;
2. Підготувати і продемонструвати презентацію «Велосипед»;

3. Намалювати малюнки «Мій ровер»;
4. Написати есе «Мій велосипед», «Велоспорт»;
5. Сформувати книгу з учнівських робіт;
6. Організувати благочинний ярмарок, веломарафон, з метою збору коштів;
7. За виручені кошти облаштувати велостоянку на шкільному подвір’ї;
8. Виготовити фотоколаж  «Весняний велозаїзд».
У веломарафоні  взяли участь учні, вчителі та адміністрація школи.  Після використання енергії під час велозаїзду, кожен  учасник мав змогу відновити сили поласувавши смаколиками, які приготували учні нашої школи разом з батьками. Серед ласощів були: велопечиво, пампухи, притрушені цукровою пудрою, жовтобокі пиріжки, ніжні млинці з різноманітними начинками та поливанками, сирники, макові завиванці, кекси, тістечка, пряники – медяники та всіма улюблена піца. Вгамувати спрагу допомагав традиційний український узвар та компот з ревеню. Приємна українська музика, декорації, страви додали позитивного настрою всім відвідувачам свята.


Усі велоучасники мали змогу зробити фото на згадку біля фотозони, на якій було представлено різні види велосипедів, один з яких, за власними розробками виготовили дев’ятикласники Лемішко Роман та Бук Максим.


Кошти, виручені за продаж номерів учасників та страв, були використані на встановлення велостоянки, на шкільному подвір’ї, адже більшість учнів нашої школи надають перевагу саме цьому двоколісному виду транспорту.


Усі поставлення завдання проекту виконані, завдяки тісній співпраці вчителів, учнів та батьків. 

 1 клас
 2 клас
 3 клас
 4 клас
 5 клас
6 клас
 7 клас
 8 клас
 
9 клас