вівторок, 16 травня 2017 р.

Низький уклін, матусенько, тобі!

Під таким девізом відбулося у неділю, 14 травня, в Містківській ЗОШ I-III ступенів родинне свято до Дня Матері. Саме в цей день весь світ вшановував Берегиню людського роду – Матір.

Мета заходу: показати роль жінки-матері в родині та суспільстві; виховувати в учнів любов і шанобливе ставлення до неї; розвивати творчі здібності школярів.
Святкову програму готувала класний керівник 3 класу Гавдяк Ірина Вікторівна. За музичну підготовку відповідала вчитель музичного мистецтва Шаран Марія Федорівна.


На виступ до актової зали школи завітали матері, бабусі, сестри третьокласників, були присутніми і татусі, їм теж хотілось побачити своїх любих дітей-артистів на шкільній сцені. Присутніх вразила святкова декорація сцени, до речі, підготовлена силами батьків, цікаві презентації, флешмоб. Діти зворушливо зізнавалися своїм матусям і бабусям у любові і повазі, співали пісень про найдорожчих рідних їм людей.


Сподобалася глядачам і костюмована інсценівка про загублене курча, яке шукало свою маму. Надзвичайно гарною була хореографічна постановка – танець з трояндами, у якій були задіяні всі учні 3 класу. Після танцю синочки і донечки трояндами вітали своїх найкращих у світі матусь.





Мами і бабусі – іменинниці свята були дуже розчулені від побаченого і почутого. Вони висловлювали велику вдячність учительці своїх дітей – класній мамі Гавдяк І. В., яка любить своїх вихованців, як рідна ненька.



ЗДВР Газдун О. М.