середу, 13 травня 2015 р.

"Джура"

У Годовицькій школі І-ІІІ ступенів відбувся конкурс "Джура". Учні нашої школи взяли участь у змаганнях під керівництвом вчителя фізкультури Свиста Володимира Володимировича.
Рій "Нащадки бойової слави" гідно представив нашу школу.
У змагання взяли участь такі учні: Тимечко Оксана, Бедрила Мар'яна, Слука Рулан - одинадцятикласники; десятикласник Василь Розлуцький, дев'ятикласники: Адам Віталій та Полюшок Володимир, учень восьмого класу Коваль Андрій. Отаманом рою була учениця 11 класу Тимечко Оксана.
У зв'язку з погіршенням погодних умов було внесено певні зміни до проведення окремих конкурсів.
Одним з найважливіших конкурсів було шикування та крокування під патріотичну пісню, заздалегідь обрану учасниками рою. Не менш цікавою виявилась гра "Відун" - інтелектуальні змагання з історії українського війська за системою "Що? Де? Коли?".
Ще одним конкурсом була стрільба, де учні показали свої вміння. Представники кожного рою презентували звіт про доброчинні справи під гаслом "Добре діло". Також цікавим був конкурс на знання медичної справи у тестовій формі.
Учасники рою гідно здолали всі труднощі та перешкоди. На досягнутому учні не зупиняються, а продовжують активно працювати над покращенням фізичної підготовки, та готуються до наступної "Джури".

Педагог-організатор
Журавльова Марія Василівна