четвер, 22 грудня 2016 р.

Тиждень англійської мови у Містківській ЗОШ I – III ступенів



   З 12 по 16 грудня під керівництвом  учителя англійської мови Грибеник Оксани Ігорівни у Містківській ЗОШ пройшов тиждень англійської мови, кожен день якого був тематичним. 



   У цей тиждень всі по можливості спілкувалися англійською мовою. Класи та предмети, які оточували учнів були підписані англійською мовою. На стінах були прикріплені відомі вислови  і прислів’я англійською мовою. У холі на першому поверсі була відведена фотозона, у коридорах на перервах постійно лунали пісні англійською мовою.



   У  понеділок - ”Theatres day”, учні початкових класів під керівництвом учителя початкових класів Плебанської Н. Д. запросили усіх у чудовий світ казки на виставу « Little Red Riding Hood». Після якої відбувся перегляд відеоролику «We speak English”, у якому знялися усі учні та вчителі школи. 



  Вівторок  - “Open lessons day”. Вчителі школи були запрошені на відкриті уроки у 4  та у 7 класі. А в кінці дня на  учнів початкових класів чекала цікава  гра « Квест».







   Середа  - “Pancakes Day”. Цей день запамятався для школярів презентацією  про улюблені ласощі англійців - «Історія Панкейків». А на великій перерві  у шкільному холі було відтворено “Pancake Café “ , де усі бажаючі мали змогу поласувати смачними панкейками.  Слід зазначити, що гроші за продаж панкейків пішли на допомогу геріатричному центру у м. Львів. 



Після уроків  5 – 11 класи були залучені у гру Квест.





  Четвер -  Shekspears Day”. Для школярів та вчителів відбувся показ презентації про життєвий і творчий шлях Уільяма Шекспіра, після якої  нікого не залишило байдужим  театральнее  дійство “Romeo and Juliet”, у якому взяли участь учні старших класів.


   П’ятниця - “ Fashion Day. У рамках тижня англійської мови учні підготували музичне шоу «English Fashion 1910 – 2016”, під час якого учні продемонстрували  витоки англійської моди і вразили всіх своїми елегантними зачісками, вбраннями та акторськими здібностями.







  






  







  Тиждень англійської мови пройшов весело, цікаво та з користю.


Speak English, please !!!
"Подарунок Святого Миколая "
   
     Під такою назвою у Містківській ЗОШ I-III ступенів відбулося театралізоване свято, приурочене відзначенню найулюбленішого свята дітвори - Дня Святого Миколая.
   Мета заходу: вивчення і популяризація українських народних свят; розвиток творчих здібностей учнів, задіяних у виставі.
   Цьогоріч свято готували учні 4 класу разом із класним керівником Коваліско Марією Володимирівною. Сцену декорували дуже ретельно і старанно. У цьому брали участь і батьки четвертокласників.

     У день свята глядацька зала була переповнена. Юні артисти трималися на сцені природно і невимушено. Їхні пісні, танці, театральна гра сподобалися глядачам. Чудові сценічні костюми пасували виконавцям ролей.

    Дівчинка Наталочка (Лучак Вікторія) у пошуках калини заблукала у зимовому лісі. Їй у пригоді стають звірята: Зайчики (Демчук Максим і Тимечко Олег), Лисичка-сестричка (Луцик Софія), Білочка (Карляк Настя). Щоб дівчинка не замерзла у лісі, її розважають Сніжинки (Врублевська Вікторія та Зелінська Олена). Зимова Королева (Ільченко Вікторія), Морозенко (Розум Денис), Фея (Пиль Дарина), Світлячки (Голуб Павло і Кулик Артем) допомагають нещасній добрій дівчинці. Ролі Ялиночок-красунь виконували Ірина Хацько та Христина Врублевська.


     
    Фінал п'єси щасливий: приходить Святий Миколай (Юрій Буць), дарує Наталочці чарівну калину, яка може здійснити 3 найзаповітніші бажання.

     Вистава усім сподобалася, про що свідчили гарячі аплодисменти вдячних глядачів.

ЗДВР Газдун О. М.