понеділок, 10 квітня 2017 р.

Конкурси Лоцентум



5 квітня 2017року  учні нашої школи: Скочиляс Анна-Марія, учениця 6 класу та Скочиляс Наталя, учениця 5 класу брали участь в очному турі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт із природознавства «Юний дослідник» у номінації  Охорона здоров`я з проектом «Вода – моє здоров’я, мої почуття і навіть моє життя», керівником якого була вчитель хімії та основ здоров`я  Кісь Ірина Ярославівна.  Учні посіли третє місце, були нагороджені дипломами та цікавими призами.  
         

Учениця 6 класу Каламай Софія брала участь у цьому ж конкурі, у номінації Рослини навколо нас з проектом  «Зелені патріархи  -  липи »,  керівником якого була вчитель географії та природознавства Лісовець Олена Олександрівна. Учениця була нагороджена дипломом за участь та пам`ятним призом.



Також в цей день проходив очний тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і  раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму.  Учениця 8 класу нашої школи Голубець Анна брала участь у номінації Екологія з проектом «Молоко», керівником якого була вчитель біології та екології  Париняк Оксана Григорівна. Анна посіла третє місце. Була нагороджена дипломом та цікавими призами. 


Вітаємо всіх учасників. Бажаємо творчого натхнення учням та їх вчителям.



Весняні екскурсії