суботу, 4 березня 2017 р.

В гостях у Амурів



      14 лютого, у День Святого Валентина,  у нашій школі відбувся захід «В гостях у Амурів», який проходив під керівництвом педагога-організатора Журавльової Марії Василівни. У школі працювала пошта Святого Валентина. У святі взяли участь учні 2-10 класів. Окрасою сцени стали маленькі Амурчики (учні 2-4 класів), з уст яких пролунали чудові слова про кохання. Учениця 2 класу Бук Христина виконала пісню «Варто чи ні», О. Пономарьова.



    На святі побували такі відомі пари: мужній Ромео і чарівна Джульєтта, загадкова Тетяна та романтичний Євгеній Онєгін, красуня Оксана та козак Вакула, Наталка та Возний Татарваковський. У їхньому виконанні прозвучали діалоги зі словами кохання.






    Учні 8 класу показали пантоміму «Серце», в основу якої покладено вміння дарувати добро і зігрівати душу тієї людини, яка найбільше цього потребує,тоді в світі стане менше лиха.



     На завершення свята відбулася розвага серед глядачів. На початку заходу всім було роздано половинки сердець з номерами. Ведуча оголошувала номери, за допомогою яких сходилися дві половинки серця. Голуб Зоряна та Старанчак Вікторія виконали пісню «Червона рута» Володимира Івасюка.


Концерт пам’яті Кузьми-«Скрябіна»



    Нещодавно у Містківській ЗОШ I-IIIступенів відбувся концерт «Ми пам’ятаємо Тебе, Кузьма», присвячений пам’яті рок-музиканта, співака, письменника, телеведучого і просто чудової людини - Кузьми-«Скрябіна».




    Захід пройшов під керівництвом педагога-організатора, Журавльової Марії Василівни. У концерті взяли участь учні 5-11 класів. У програмі прозвучали найвідоміші хіти співака, зокрема, такі: «З Новим роком і Рождеством», «Львів», «Старі фотографії», «Місця щасливих людей», «Мам», «Кинули», «Квінти».

учні 5 класу

учні 6 класу

учні 7 класу

учні 8 класу

учні 9 класу

учні 10 класу

   Було сказано багато слів про співака, спогади, біографію, перегляд відеоролика «Панове президенти». Учні кожного класу підготували стіннівки про Кузьму, вшанували память про співака хвилиною мовчання. Одинадцятикласники подарували книгу Ольги Кузьменко (матері Кузьми) «Моя дорога птахо» для шкільної бібліотеки.