середу, 13 квітня 2016 р.

Тиждень початкових класів


З 4 по 8 квітня у Містківській ЗОШ проходив тиждень початкової школи, де були залучені учні початкових класів зі своїми класними керівниками Попик О. Р., Гавдяк І. В., Гаврилишин Н. І., Курилас У. В. та вчителем музичного мистецтва Шаран М. Ф.
У понеділок відбулося урочисте відкриття тижня, де казкові персонажі Буратіно та Мальвіна захистили ключ від Країни Знань, який викрала Баба Яга (учні 2 класу).
Мальвіна і Буратіно

Захищають Країну Знань від Баби Яги

Учні 2 класу
А учні 1, 3 і 4 класів виконали пісні і танець про школу.


Опісля на подвір'ї школи відбувся флеш-моб "Нова Україна", учасниками якого були всі учні початкових класів під керівництвом вчителя 3 класу Гаврилишин Н. І.

Відео з флешмобу (відео)

Учні кожного класу підготували стіннівки "Наш клас".
Стіннівка 1 класу

Стіннівка 2 класу

Стіннівка 3 класу

Стіннівка 4 класу


У вівторок пройшла вікторина між учнями 3 і 4 класів на тему "Любімо, вивчаймо, розвиваймо українську мову", де перемогла дружба.
Учні 3 класу

Учні 4 класу

Вболівальники
Також відбулася виставка "Найкращий зошит з української мови". Переможцями у цій номінації стали учениця 1 класу Куза Олеся, учень 2 класу Лобаз Сергій, учениця 3 класу Луцик Софія, учень 4 класу Розум Денис.
У середу відбувся математичний КВК між командами "Розумні" та "Кмітливі", учасниками яких були учні 1 і 2 класів.Переможцями стала команда "Розумні", учасники якої були нагороджені символічними медалями.
Команда "Розумні"

Команда "Кмітливі"

Гавдяк І. В. з переможцями
Також переможцями  у номінації "Найкращий зошит з математики" стали учень 1 класу Венглевський Любомир, 2 класу - Денека Тарас, 3 класу - Стріжик Діана, 4 класу - Лазірко Назар.
У четвер, 7 квітня, вчителі мали змогу відвідати відкритий урок з природознавства у 3 класі на тему "Царство грибів", який провела класний керівник Гаврилишин Н. І. Урок був цікавий і змістовний. Діти дізналися багато нового про гриби, "лікували" хвору ляльку Галинку від отруєння, виконували дослід "Вирощування грибів-дріжджів".
Урок у 3 класі

Гаврилишин Н. І.

"Лікар"з лялькою Галинкою

Проведення досліду
Опісля учні всієї школи були глядачами позакласного заходу "Весну зустрічаємо, птахів закликаємо", в якому брали участь учні всіх початкових класів під керівництвом учителя Попик О. Р.


2 клас

3 клас


4 клас

3 клас

Першокласники-квіточки

Учні 4 класу

Печиво Пташки



Учителі початкових класів
Свято зустрічі птахів (відео)

На першому поверсі була виставка дитячих робіт на тему "Птахи - наші друзі".


У п'ятницю відбулася командна гра "Знавці української народної казки", де взяли участь учні зі всіх початкових класів.


Також було проведено виставку дитячих ілюстрацій на тему "У світі казки чарівної".
Тиждень завершився лінійкою з підбиттям підсумків, нагородженням грамотами у номінаціях "Найкращі зошити з української мови та математики".
Учитель 1 класу
Попик Оксана Романівна