суботу, 4 лютого 2017 р.

Акція «Робити добро - легко»

                         «Найстрашніша хвороба – не проказа, не рак, а самотність»
                    Мати Тереза

    Учні Містківської ЗОШ провели акцію «Робити добро - так легко». У школі відбувся благодійний ярмарок, на якому вони продавали  домашню випічку. Зібрані кошти вирішили скерувати на допомогу літнім людям з обмеженими можливостями, які проживають у Львівському геріатричному пансіонаті, що знаходиться на вулиці Медової Печери,71.


     Мета акції – допомогти  людям похилого віку, подарувати їм турботу, спілкування та увагу, адже у пансіонаті проживає 368 осіб, 150 з яких – з обмеженими можливостями.


    1 лютого школярі у складі: Голубець Анни, Шавель Марії (8 клас), Голуб Андріани , Старанчак Вікторії, Гриціва Олега (9 клас), Голуб Зоряни, Коваля Андрія (10 клас), Луцика Романа – президента школи, педагога- організатора Журавльової Марії Василівни та вчителя англійської мови Грибеник Оксани Ігорівни здійснили поїздку у Львівський геріатричний пансіонат (Будинок престарілих). 




     Жителі пансіонату проводжали своїх юних друзів, які не вперше до них приїхали, очима сповненими вдячності, тремтливим голосом переказували вітання та бажали здоров’я. Додому учні повертались зі щемом у серці та роздумами про життя. Школярі вирішили, що неодмінно проводитимуть такі акції якнайчастіше.

                                                 Педагог-організатор Журавльова М. В.