понеділок, 18 грудня 2017 р.

"Джура" серед учнів 5-7 класів



14.12.2017 року в Містківській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулась спортивно-патріотична гра «Джура» (Сокіл)  серед 5-7 класів. Учні середньої школи дуже готувались до цієї події. Вони вперше брали участь у таких змаганнях. Допомагали їм учні старших класів, які входять в команду «Джури», яка захищає честь щколи. Це було випробування, як для учасників змагань, так і для їх тренерів.

         Розпочалось свято з урочистої ходи під козацький марш  по залу. Учні хвилювались, але вони мали  сильну підтримку. Їх прийшли підтримати друзі, вчителі і батьки.


І судили гру теж учні, які самі відчули на собі всю важкість і відповідальність  гри «Джура».

Розпочались змагання з показу козацької  виправки, стройової підготовки.


Після стройової підготовки  розпочались змагання, де команди показали не тільки козацьку виправку, але проявили всі свої найкращі фізичні якості: силу, спритність, координацію, кмітливість, влучність. Емоції, які вирували в командах, передались вболівальникам. І це було чудово, тому що діти відчували тепло і підтримку друзів і батьків. Конкурси, естафети проходили весело, як для тих хто змагався, так і для вболівальників, які підтримували свої команди плакатами і емоціями. Важко було суддівській колегії визначити кращу команду. З невеликим розривом перемогу здобули учні 7 класу «Шаблезуби». 

Всі команди були відзначені і нагороджені  грамотами і призами, а команда-переможець отримала булаву – як символ сили, честі, справедливості.