вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Посвята у читачі



        У рамках проведення заходів по відзначенню Дня бібліотек у четвер, 28.09.2017 р., у нашій школі було проведено посвяту учнів 2 класу у читачі.

        Мета заходу: заохочення дітей до читання; викликати інтерес до книги, художнього слова; формування читацьких навичок та смаків; виховання любові до книги та шанобливого ставлення до неї .
       Другокласники разом зі своєю вчителькою Розлуцькою Мирославою Петрівною того дня завітали до шкільної бібліотеки, де їх радо зустріла бібліотекар Курилас Уляна Василівна. Господиня шкільної книгозбірні розповіла дітям про роль книги у житті людини, про історію її виникнення, про працю багатьох людей , які дбають, аби книга потрапила до рук читачів. Діти  декламували вірші про книгу, яка дарує людям радість пізнання світу, а потім  оглянули шкільну бібліотеку, отримали читацькі формуляри та вибрали собі книги для читання. Наостанок Курилас У. В. пригостила наймолодших читачів смачним домашнім виноградом і запросила їх  якомога частіше навідуватися до шкільної бібліотеки .


                                                                                                                                     

ЗДВР Газдун О. М.