пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Тиждень історії

Протягом 7-11 грудня 2015 року в Містківській школі тривав тиждень історії. Щодня учні відкривали для себе щось цікаве та мали змогу показати свої знання з історії.
Розпочався тиждень історії презентацією шкільних плакатів, створених на історичну тематику. Школярі малювали і розписували плакати про історичний період, який вивчають на даний час у школі. Слід відмітити якісну підготовку учнів 5, 6, 7, 8 класів.
У вівторок учитель історії Дячишин Юрій Олексійович провів презентацію "Листопад у житті України", у якій відтворив буремні події листопадових днів у різні роки існування Української держави, які за дивним збігом обставин часто припадали саме на листопад.
"Листопад у житті України"
Посеред тижня школа стала учасницею театралізованого дійства "Посвята у козаки", втілена учнями 7 класу.
Дячишин Ю. О. та Журавльова М. В. з козаками

Мали змогу учні нашої школи проявити себе ще й у знанні історії. Учні 5, 6 та 7, 8 класів взяли участь у історичному поєдинку "Історичний марафон". А учні 9, 10, 11 класів позмагались у історичному квесті.
Команда 6 класу з капітаном Пелехом Дмитром

Команда 5 класу з капітаном Мигалем Іваном

Команди й вболівальники

Уважно слухаємо питання

Радимось перед відповіддю

Журі підбиває підсумки
Команда 7 класу "Ніка"

Команда 8 класу "Ятаган"

Завдання "Впізнай історичну особу"

Капітан 8 класу Пелех Назар має слово

Нарада журі

Учасники історичного квесту
На завершення тижня історії учні та вчителі поринули у "Віртуальну подорож замками Закарпаття", де почули про історію та розвиток замків цього краю.

Урок у 1 класі

2 грудня у 1 класі пройшов відкритий урок з математики на тему: "Узагальнення і систематизація знань учнів. Складання і розв'язування задач. Порівняння чисел. Попереднє і наступне число".
Оксана Романівна Попик, класний керівник 1 класу, створила необхідні умови для продуктивної праці мислення та уяви учнів за допомогою індивідуальної, парної і колективної форми роботи.
Діти були позитивно налаштовані на роботу протягом уроку.
Попик Оксана Романівна пояснює матеріал

Учні виконують поставлені завдання

На задньому плані гості уроку

Вгадуємо сусідні числа
В цікавій формі, з використанням інтерактивних форм і методів, було проведено усний рахунок, каліграфічну хвилинку, математичний диктант із взаємоперевіркою.
Усі завдання сприяли розвитку пізнавальних здібностей учнів, самостійності міркувань. Це: завдання на картках на повторення складу чисел першого десятка, складання прикладів з малюнка доміно, гра "Хокей". Цікавою була і музична фізкультхвилинка.
Класний керівник 2 класу
Гавдяк Ірина Вікторвна
Розв'язуємо задачі

Старанні учні :)

Уважні учениці :)