четвер, 9 червня 2016 р.

Свято талантів

20 травня у нашій школі відбулося свято "Школа має талант". Концерт проходив під керівництвом педагога-організатора Журавльової М. В.
Для участі у святі виявили бажання чимало учнів. У нашій школі навчаються справжні таланти, серед яких є майбутні поети, музиканти, акробати, актори, співаки, спортсмени, фокусники, гумористи, хореографи та ін.
У залі лунав сміх (гуморески), здивування (фокуси),захоплення (акробатичний номер, музика) радість та навіть сльози.
Глядачі мали змогу побачити виступи бандуристів, саксофоністів, дует сестер Голуб, послухати авторську поезію Ардана Андрія з 6 класу та Каламай Софії з 5 класу, "Танець джентельменів" у виконанні хлопців з 3 класу, хореографічний номер "Чі ва ва", виконаний ученицею 4 класу Бук Анастасією, фокуси від Мигаля Івана (5 клас), відбивання м'яча шкільного спортсмена Гриціва Олега з 8 класу, незрівнянний спів дуету Анжеліки Чорної та Кохман Олесі та багато інших номерів.
Родзинкою свята став виступ директора школи Івана Йосиповича - вправного спортсмена (у квітні у спартакіаді серед освітян наш директор здобув І місце з гри у настільний теніс). Під бурхливі оплески Іван Йосипович продемонстрував відбивання м'яча.
Також до уваги глядачів було представлено виставку картин учня 7 класу Бука Максима.
У залі були присутні не лише учні та вчителі школи, а й батьки наших талантів. Адже, саме у цей день відбулись загальношкільні батьківські збори.
Свято вразило усіх, тому наші учні на чолі з Президентом школи одноголосно вирішили проводити такий захід щорічно.
Педагог-організатор
Журавльова Марія Василівна
Ведучі шоу Мартиняк В. та Шавель М.

"Танець джентельменів", 3 клас

Гумореска від 2 класу

Ардан Андрій декламує свій вірш

3 клас


Футболіст Гриців Олег, 8 клас

Директор школи також не лишився осторонь

Сестри Голуб Зоряна та Андріана

Тимечко Олег, 3 клас

Стець Ростислав, 6 клас

Чорна А. та Кохман О., 6 клас

Виступ 7 класу

Стріжик Діана, 3 клас