понеділок, 4 вересня 2017 р.

Свято Знань у Містках



       Першовересневого ранку на подвірї Містківської ЗОШ I-III ст. було дуже людно і гамірно. До школи простували діти разом зі своїми батьками, родичами. Школа розквітла від розмаїття вишиванок, у які були зодягнені і учні, їхні батьки та вчителі. До свята Першого дзвоника ретельно готувалися ще заздалегідь. Святково прибране подвіря силами батьків-першокласників тішило око всіх присутніх.

Урочисту лінійку вели учні 9 класу – Шавель Марія та Мартиняк Віталій. На святі були присутні гості: парох місцевої громади о. Іван, сільський голова Андрій Володимирович Зелінський, депутат районної ради п. Петро Вовк.
Багато уваги було приділено учням 1 класу, які поповнили нашу шкільну родину. Першачки декламували вірші, співали пісеньку про школу. Це було дуже зворушливо і гарно. 

До своїх учнів 1-класників звернулася їхня вчителька – Марія Володимирівна Коваліско. 

Від імені батьків маленьких школяриків виступила зі словом вітання п. Галина Розум.
На свято завітали Королева Знань (Лучак Вікторія) зі своїми помічницями-Квітами (Пиль Дариною та Стріжик Діаною), які провели обряд «посвяти» малечі у школярі і вручили діткам посвідчення «Учня Містківської школи».

Учні старшокласники теж привітали юну зміну з початком навчання у школі і подарували сувеніри, які у подальшому знадобляться першачкам у навчанні. 

Право подати перший дзвінок було надано Розум Лілії, якій допомагав 11-класник Коваль Андрій.

 
Разом зі старшокласниками «новоспечені» школярі під музичний супровід зробили на чолі зі своєю вчителькою коло пошани шкільним подвірям і увійшли до школи крізь рушникову арку, яку створили їхні матусі, на перший у своєму житті урок.


Хай щастить вам, дорогі першокласники, на вашому шкільному шляху!
Святкову лінійку підготували заступник директора з виховної роботи Газдун О. М. та учителька 1 класу Коваліско М. В. За озвучення свята відповідала учитель інформатики Куник І. І. Керував духовим оркестром школи учитель Пустомитівської школи мистецтв Леськів В. В.
Мета заходу: святкове відкриття нового 2017-2018 навчального року, зарахування учнів до 1 класу Містківської ЗОШ I-III ст.; виховання любові до Батьківщини, рідної школи; прищеплення інтересу до навчання.


ЗДВР Газдун О. М.