неділю, 25 жовтня 2015 р.

The Day of English Food

В середу в рамках тижня англійської мови ми знайомились з англійською їжею.
Учнів та вчителів цього дня пригощали ситним англійським сніданком ("english breakfeast").

Розповідали про історію виникнення назви для бутерброда "сeндвіч" ("Why "sandwich" is called so?").
А 7 клас вивчав англійською мовою таку страву як піца, яка вже стала практично міжнародною. Та ще й куштували її, напередодні самостійно приготувавши.


Тиждень англійської мови

Напередодні осінніх канікул, з 19 по 23 жовтня, в школі проходив тиждень англійської мови. Організаторами тижня були завуч школи Плебанська Надія Дмитрівна та вчитель англійської мови Бабич Надія Анатоліївна. Програма тижня англійської була надзвичайно насиченою та цікавою, тому все по черзі.
Плебанська Н. Д. та Бабич Н. А.
Програма тижня англійської мови
Розпочали мовний тиждень у понеділок лінійкою з оголошенням програми та танцювальними іграми для найменших школярів. Початкові класи під англійські пісеньки з відеосупроводом танцювали в холі школи.
Music games with 1-4 forms
Варто відмітити, що учні 2-11 класів підготували цікаві плакати з коротким описом регіонів та символів Велиобританії.














У вівторок був "The Olimpic Day". У 3 та 9 класах відбулись відкриті уроки англійської мови. 3-класники вивчали родинні зв'язки із своїм вчителем Плебанською Надією Дмитрівною, а їх старші колеги із 9 класу знайомились із музичними уподобаннями підлітків з допомогою свого вчителя Бабич Надії Анатоліївни. Також цього дня відбувся шкільний тест з англійської мови для учнів 2-11 класів.