понеділок, 25 квітня 2016 р.

День цивільної оборони

22 квітня у школі проводили День цивільної оборони. Усі учні та вчителі взяли участь у тренувальній евакуації. Після звуку трьох дзвінків уся школа була евакуйована на шкільне подвір'я, а вчителі доповіли про кількість евакуйованих.
Опісля учні старшої школи разом із вчителем біології Париняк Оксаною Григорівною провели для решти майстер-клас з надання першої медичної допомоги. Варто сказати, що подібні навчання заставляють задуматись, що ми багато чого не знаємо або забули, тому корисно деколи й повторити.




Передвеликодні посиденьки

На носі Великдень і в школі продовжується традиція передвеликоднього писанкарства. Як завжди долучаються до дійства як учні, так і вчителі школи. Цього року написаними писанками учні та вчителі вирішили прикрасити великоднє дерево у школі, залишивши тут частинку своєї доброти.




День космонавтики

Учні 10 класу разом із керівником Мартиненко Лілією Романівною підготували виховний захід, присвячений Всесвітньому Дню космонавтики під назвою "Летимо до зірок". Учні розповіли та показали відеофільми про зірок української космонавтики, їх вагомий внесок в розвиток науки.

Мартиненко Л. Р. з вихованцями - десятикласниками