неділю, 16 жовтня 2016 р.

Листівка для воїна АТО

     Учні нашої школи долучилися до акції "Подаруй листівку солдатові". Ця акція проводилася напередодні Дня захисника України. Листівок зібрали чимало, в них діти намагалися вкласти часточку своєї душі. Малюнки, аплікації, щирі зворушливі слова подяки воїнам за їхній ратний подвиг - засвідчили про розуміння учнями школи ролі солдата на війні. Віримо, що дитячі листівки зігріють не одне серце воїна.




ЗДВР Газдун О. М. 
Вшанування праці педагогів
     У п'ятницю, 30 вересня, учні Містківської ЗОШ I-III ст. вітали своїх любих наставників з Днем учителя напередодні їхнього професійного свята. Цього дня учні-старшокласники "захопили" владу у школі в свої руки: навчали, виховували, стежили за порядком у навчальному закладі. За навчально-виховним процесом пильно стежили "директор школи" 11-класник Буць Юрій та його "заступник"-однокласниця Штангрет Оксана.
      По-святковому ошатна школа, концертна програма - дарунок любим педагогам від учнів випускного 11 класу.

    Щирі слова вітання ведучих Гудзенко Сніжани та Стріжика Віталія лунали в цей день зі сцени. Презентації, слайд-шоу із життя містківських освітян, "досьє" на вчителів з демонстрацією їхніх дитячих фото, жартівливі пісні, дотепні жарти, інсценівка "Школа під Говерлою" - сподобалися педагогам, про це свідчили їхні усмішки, оплески та сльози розчулення.

 Ведучі свята Стріжик В. та Гудзенко С.

    Завдання старости класу Буця Юрія, яке він ставив перед своїм учнівським колективом у театралізованому пролозі перед концертом, було виконано: любі вчителі відпочили, отримали масу задоволення та забули про свої щоденні хлопоти.


     Щиро вдячні учням школи за чудове свято для освітян школи!
 ЗДВР Газдун О. М.