пʼятницю, 1 січня 2016 р.

Вітаємо з Новим Роком та Різдвом!!!

Вітаємо усі учнів та вчителів нашої школи з прийдешніми святами!!! Миру, злагоди та любові у ваших серцях!!!

Поїздка на радіо

Неймовірний сюрприз очікував наших учнів за гарну підготовку до шкільного ярмарку - поїздка на радіо Люкс. І от, пощастило учням 7 та 6 класів, які їздили на радіо в четвер і п'ятницю.
Першими були семикласники і ось їх враження: "Під час подорожі на радіо Люкс 7 клас був захоплений енергійною і особливою атмосферою в приміщенні. Також була дуже цікава розповідь Каті Дзиґи (радіо-ведучої) про роботу діджея, з її слів діти дізналися що насамперед потрібно мати дисципліну в будь-якій професії. 7 клас підготував смаколики, пісню і привітали працівників з Зимовими святами". - розповіла учениця 7 класу Фучила Соломія.
Учні 7 класу в студії радіо Люкс


З радіо-ведучою Катьою Дзиґою
А ось такими враженнями поділилась класний керівник 6 класу Бабич Надія Анатоліївна: "П'ятниця, 25 грудня, для учнів 6 класу була насправді довгоочікуваною, адже вони мали змогу відвідати відоме та усіма улюблене радіо Люкс ФМ.
До цього дня учні готувались заздалегідь, щоб порадувати господарів радіо подарунками - ручними виробами та смаколиками.
Розпочалася екскурсія класу спільним виконанням різдвяної колядки та новорічним віншуванням.
6 клас віншує
Опісля, учнів 6-го класу було запрошено в студію "24" каналу, де кожен мав змогу відчути себе у ролі телеведучого, а також побувати у студії звукозапису.
Згодом учні перемістились в студію радіо Люкс, де їх уже з радістю чекала незмінна ведуча Катя Павлюченко (Дзиґа). Тут школярі ознайомились з роботою радіо-ведучої та зробили безліч фото на згадку.
Під час цієї екскурсії учні отримали масу вражень та емоцій, а дехто серйозно задумався над майбутньою професією журналіста."
Подарунки від дітей

На студії "24" каналу

Майбутні журналісти

Студія звукозапису

З радіоведучою