суботу, 23 грудня 2017 р.

Замість ялинки – зимовий букет



Ви готові до Новорічних та Різдвяних свят? Хочу запропонувати декілька варіантів декору. Ці роботи  виконали мої юні гуртківці учні 6 класу: Бук Анастасія, Тимчук Анастасія, Скочиляс Наталя, Александрович Ярина та Гринів Богдан. Хочу зазначити, що у Містківській ЗОШ I-III ступенів  активно пропагується екологічне виховання. Тому щорічна підготовка до новорічно –різдвяних свят проходить під гаслом: "Замість живої ялинки - зимовий букет!".
На світлинах ви можете побачити стилізовані ялинки, виготовлені з газетних трубочок, сухоцвітів, плодів липи, а також новорічний вінок, новорічний букет та композицію "Різдвяна свічка".

Оригінальними та цікавими є також роботи вихованців Кісь Ірини Ярославівни – учнів 9 класу: Шмагало Софії, Дуліби Руслани та Лемішка Романа. Дівчата виготовили ялинку з паперу в техніці "орігамі". Роман виготовив ялинку-підсвічник з будівельної сітки та дроту, а також вмонтував саморобний пристрій для підсвічування. Бук Максим та Гринів Максим виготовили не менш оригінальну ялинку з фанери.

Надзвичайно талановитими є вчителі нашої школи. Зокрема, вчитель початкових класів Розлуцька Мирослава Петрівна захоплюється технікою "канзаші". У цій техніці вона виготовила ялинку та ялинкову прикрасу з атласних стрічок. 

Наостанок бажаю учням школи та своїм колегам-педагогам нових цікавих креативних ідей та успішного їхнього втілення в творчих проектах.




Вчитель біології, керівник флористичного гуртка
Париняк Оксана Григорівна