четвер, 18 лютого 2016 р.

Тиждень фізичної культури

Другий навчальний семестр розпочався тижнем фізичної культури під керівництвом вчителя Капаціли Веронії Ігорівни.
У школі було проведено чимало спортивних заходів. Зокрема, першого дня тижня, відбулися змагання з волейболу між збірною вчителів та командами учнів 9, 10, 11 класів, де перше місце посіла команда 11 класу.
Збірні з волейболу

Судді поєдинків

Тягнемо жереб

Вболівальник :)

Збірна вчителів

Відбулося змагання зі стрільбу, учасниками якого стали учні 9 - 11 класів. Переможцями стали десятикласники: Штангрет Оксана та Мікава Тимур - кожен з них влучними пострілами вибив по 47 мішеней з 50!
У змаганнях з настільного тенісу брали участь учні 8 - 11 класів. За результатами змагань кращою тенісисткою школи стала одинадцятикласниця Богач Андріана, а кращим тенісистом школи - восьмикласник Гриців Олег.
Родзинкою тижня фізичної культури стало проведення спортивних змагань "Козацькі забави". Учасниками змагань були курінь 9 класу "Українські отамани" та курінь збірної 10-11 класу "Дружба". Першим конкурсом була стройова підготовка (ходьба в русі, на місці, повороти, перешикування у дві шеренги, розмикання і змикання). Другим етапом був "Кидок м'яча на влучність", наступним "Влучити у ціль".

Курінь "Дружба"

Курінь "Українські отамани"

Журі конкурсу




Хто спритніший?
Конкурс "Хто кого швидше нагодує варениками" викликав у вболівальників шквал емоцій та оплесків.

Естафета "Стрибки в мішках" була не менш веселою.
Отамани куренів змагались у конкурсі "Знімання шапки", а також мали змогу проявити свої знання з історії України.
Танцювальний конкурс "Гопак" розвеселив як вболівальників, так і самих учасників, які вміло продемонстрували свої хореографічні здібності.

"Піднімання колоди" - у цьому етапі змагань наші хлопці проявили свою фізичну підготовку.
Також було проведено такі змагання: "Сильна рука", "Хто швидше вип'є кухоль квасу", "Лава на лаву", "Біг з гімнастичним обручем", "Переправа", "Перетягування канату".



У підсумку змагань перемогу здобув курінь "Дружба" (збірна 10 - 11 класів), які в нагороду здобули перехідну булаву.
Закінчився тиждень фізичної культури оплесками, морем посмішок, позитивних емоцій та словами: "Хай не буде суперечок серед нас ніколи! Нехай спорт нас об'єднає в нашій рідній школі!"
Педагог-організатор
Журавльова Марія Василівна