вівторок, 7 листопада 2017 р.

Страшно?! Моторошно?! Лячно?! Це свято може бути не таким вже й похмурим та містичним, як здається на перший погляд!



Напередодні осінніх канікул у Містківській ЗОШ  I-III ступенів було проведено святo Helloween”,  метою якого стало  спонукати учнів до вивчення англійської мови та культури Великобританії і США. Захід підготувала вчитель англійської мови, Грибеник Оксана Ігорівна.


Актова зала вражала декораціями: виготовленими привидами, відьмочками, кажанами, павутиною з її мешканцями - павучками, скелетами, гарбузовими підсвічниками. Школярі мали змогу ознайомитись з історією, традиціями святкування “Helloween” в англомовних країнах.


Також до святкування приєднались учні молодших класів виконуючи чудові англомовні пісні. Дуже приємно усіх здивували наймолодші учасники дійства першокласники, які  потішили піснею “Five little pumpkins ”, що супроводжувалася елементами танцю. Ці маленькі “гарбузики” викликали щирі усмішки у всіх гостей свята.


Цікаві розваги, конкурси, рухливі ігри з  яблуками та водою  залишили позитивні враження. Завершилось свято складанням слова Helloween. Сподіваємось, що  усі учасники  та глядачі свята залишились задоволеними і почнуть ще з більшим зацікавленням вивчати англійську мову і продовжувати ознайомлення з англійськими традиціями.