субота, 14 березня 2015 р.

Дещо пізнавальне з хімії

     Цікаво пройшов відкритий урок хімії в 9 класі, який дала учитель Містківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кісь Ірина Ярославівна.
     Тема уроку-лекції важлива, пізнавальна та актуальна: "Хімічні властивості спиртів". Учитель вправно застосовував ІКТ на уроці, нетрадиційні форми навчання.
   
Вчитель хімії Кісь І. Я.
     Розглядаючи хімічні властивості спиртів було зроблено великий акцент на шкідливості вживання алкоголю. було продемонстровано соціальний ролик, лейтмотивом якого був факт, що щорічно від вживання алкоголю гине 40000 людей.
Учні 9 класу на уроці-лекції з хімії
     Учні виступали з рефератами та презентаціями на тему шкідливості алкоголю та його згубної дії на людський організм.
     Комікси, ігри, робота біля дошки, проведені хімічні дослідження, вирішення проблемних завдань, застосування висловів видатних людей світу, народної мудрості активізували роботу дев'ятикласників на уроці.
     Наприкінці уроку вчителем було зроблено висновок словами Східної мудрості: "Отрута, що діє не відразу, не є менш небезпечною".
Демчук Христина з коміксом про спирти
   Свої враження про урок учні на стікерах розмістили на "Дереві вражень",заздалегідь намальованому на ватмані.
     Урок пройшов цікаво, жваво, з великим пізнавальним та виховним наповненням.

Завуч з виховної роботи, вчитель світової літератури
Газдун Оксана Михайлівна

Допомогти так просто

     Надзвичайно приємно, що нашу акцію по плетінню маскувальної сітки для воїнів АТО в Містківській школі підтримали жителі навколишніх сіл, батьки та учні. На сьогоднішній день стараннями учнів школи сплетено одну зелену маскувальну сітку. Ми продовжуємо почате і для цього нам потрібна ще тканина зелених, сірих відтінків та кольору хакі. Приносити її можна так само в приміщення школи. Дякуємо за розуміння!
Учні 5 класу