понеділок, 2 жовтня 2017 р.

«Увага! Діти - на дорозі!»



Під такою назвою у нашій школі пройшов Всеукраїнський місячник безпеки дітей під час дорожнього руху.
Тож з метою профілактики дорожнього травматизму у навчальному закладі було проведено багато здоровязберігаючих заходів. Зокрема, поновлено схеми маршрутів безпечного руху дітей до школи та зі школи, проведено бесіди класних керівників з учнями та їхніми батьками на дану тему, рольові ігри серед молодших класів, анкетування на тему: «Дорога і ми», Єдиний урок з Правил дорожнього руху тощо.
Також учні 2-7 класів взяли участь у виставці малюнків, а учні 8-10 класів – у виставці плакатів на тему: «Безпека дорожнього руху – це життя», за що їм велика подяка.

Вихованці Містківської школи взяли ще й участь у конкурсі на кращу творчу роботу на тему: «Моя безпека – в дотриманні правил дорожнього руху». Слід виділити авторські поезії Шавель Марії (9 кл.), Врублевської Каріни (8 кл.), Врублевської Христини (5 кл.); оповідання «Випадок на дорозі» Каламай Софії (7 кл.), «Щоб не трапилось біди» Александрович Ярини (6 кл.).

Відкрита година спілкування у 7 класі «Правила дорожнього руху знай – життя і здоровя зберігай», яку провела зі своїми вихованцями класний керівник Банах М. Г., стала цікавим і змістовним завершенням місячника безпеки життя і здоровя дітей.



ЗДВР Газдун О. М.