неділю, 4 грудня 2016 р.

Всеукраїнський день боротьби зі СНІДом
 
    1 грудня - день декількох подій: це перший день зими, свято Романа і Всеукраїнський день боротьби зі СНІДом. Щороку по всьому світі в цей день проводиться багато різних заходів і акцій. В нашій школі також у знак солідарності та підтримки ВІЛ-інфікованих людей проводяться різні заходи.
 

    Зранку учні 8 класу вітали всіх: і дітей, і вчителів, і технічних працівників, приколюючи при цьому всім Червону стрічку, нагадуючи, що вона символізує. Восьмикласники просили підтримати ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД хоча б таким способом.
 





 
  Крім того, вчителями основ здоров'я Париняк О.Г. та Кісь І. Я. була надана доступна інформація у формі міні-розповіді і у вигляді плакатів. Учні 5-8 класів виготовляли стіннівки на тему боротьби з ВІЛ/СНІДом. 
 


 
    Цього тижня класними керівниками і вчителями основ здоров'я було проведено бесіди на теми: "СНІД - чума XX століття", "Молодь за здоровий спосіб життя", "Будьмо толерантними з ВІЛ-інфікованими людьми", "Жити поруч з ВІЛ-інфікованими". На завершення було проведено анкетування  на тему: "Що ми знаємо про СНІД?" серед учнів 8-9 класів.
 
 
 
 
вчитель хімії та основ здоров'я
Кісь І. Я.