понеділок, 26 вересня 2016 р.

Олімпійський урок
     В четвер 22 вересня в Містківській ЗОШ I-III ступенів відбувся Олімпійський урок. На урок був запрошений МСМК (майстер спорту міжнародного класу) зі стрільби з лука, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, старший тренер збірної команди України зі стрільби з лука, доцент кафедри стрільби та технічних видів спорту Львівського державного університету фізичної культури, учасник Олімпійських ігор у Сіднеї (2000р., спортсмен), Афінах (2004 р., тренер), Пекіні (2008 р., тренер), Лондоні (2012 р., тренер), Ріо-де-Жанейро (2016 р., тренер) АНТОНОВ СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ.

Антонов С. В.

     Сергій Васильович розповів дітям, як він йшов до своєї першої Олімпіади, як спортсмен, яка відбулася в Сіднеї 2000 р. А вже в 2004 р. в Афінах він виступав в ролі головного тренера України по стрільбі з лука. Розповідь спортсмена супроводжувалася демонстрацією фотографій.


     Також учні школи мали можливість не тільки побачити справжній спортивний лук, але і потримати його в руках і відчути себе лучниками. Як з'ясувалось, правильно тримати лук не так вже й просто, зважаючи на його вагу.

 Учень 5 класу Вантух Юрій

 Учениця 5 класу Скочиляс Наталя

 Учень 7 класу Стець Ростислав

 Учень 5 класу Лазірко Назарій

 Учениця 6 класу Воробець Тетяна

 Учениця 7 класу Кохман Олеся

Учень 8 класу Лемішко Роман
     Після розповіді діти ставили багато запитань, на які відповідав Сергій Васильович. Крім того, наші гості ставили запитання учням і за правильні відповіді нагороджували сувенірами (з олімпійською символікою), які надав НОК (Національний олімпійський комітет).




     Сергій Васильович щедро роздавав дітям не лише сувеніри, а й автографи.
     Урок пройшов в дружній і невимушеній атмосфері. Було цікаво і дітям, і вчителям.

     Антонов С. В. справив велике позитивне враження на всіх присутніх. Сподіваємось, що у нашій школі ростуть майбутні олімпійські чемпіони. Дякуємо вчителю фізичної культури Капацілі Веронії Ігорівні та адміністрації школи за організацію та проведення цього уроку у нашій школі!