вівторок, 21 лютого 2017 р.

Тиждень фізичної культури



З 13.02. по 17.02.2017 року в Містківській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся тиждень фізичного виховання під гаслом «Бути здоровим – престижно і модно».






Тиждень був насичений різноманітними змаганнями: волейбол, настільний теніс, «Козацькі забави», «Веселі старти», виставка стінгазет, тема яких була «Фізичне виховання в нашому житті».
В змаганнях брали участь  не тільки учні, але і вчителі  пробували свої сили у змаганнях з волейболу і настільного тенісу.


Надзвичайно емоційно проходили змагання з волейболу  між учнями і вчителями. Була відчутна підтримка команд як з боку учнів, так і вчителів.





Найбільш емоційними змаганнями були «Козацькі забави» серед учнів 8,9,10-11 класів. Команди показали не тільки козацьку виправку, але проявили всі свої найкращі фізичні якості: силу, спритність, координацію, кмітливість, влучність. Емоції, які вирували в командах, передались вболівальникам. В  «Козацьких забавах» перемогли досвідчені учні 10-11 класів «Українські отамани».

"Українські отамани", 10-11 кл.

"Козацька Січ", 9 клас

"Патріоти", 8 клас











Для найменших не менш емоційними були змагання «Веселі старти». Змагались учні 2,3,4 класів. За найменших спортсменів прийшли вболівати не тільки учні та вчителі, але і батьки. І це було чудово, тому що діти відчували тепло і підтримку батьків. Конкурси, естафети проходили весело, як для тих хто змагався, так і для вболівальників, які підтримували свої команди  плакатами і емоціями. Важко було суддівській колегії визначити кращу команду. З невеликим розривом перемогу здобули учні 4 класу «Козачата». Всі команди були відзначені і нагороджені медалями, грамотами і призам. 


"Козачата", 4 клас

"Олімпійці", 3 клас

"Дружні", 2 клас








Тиждень закінчився, але бажання займатись спортом, фізичними вправами, бути здоровими  не закінчилось.
Весна, сонце, повітря, вода – ось природні складові, які допоможуть бути нам здоровими. Тому – ДО ЗУСТРІЧІ!