вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Посвята в учні



Стало чудовою традицією у нашій школі проведення обряду Посвяти першокласників у школярі.  Цей навчальний рік не став винятком. Знаючи про цю традицію, учні 1 класу разом зі своєю вчителькою Коваліско Марією  Володимирівною ретельно готувалися до цього свята, яке відбулося на шкільній сцені у четвер, 26  жовтня. 


Допомагали у проведенні цього заходу учні 5 класу – минулорічні випускники Марії Володимирівни, які були ведучими свята (Карляк Анастасія, Лучак Вікторія ), виконували ролі казкових персонажів   (Врублевські Вікторія, Христина, Зелінська Олена). На захід до першачків завітали поважний  Букварик (Голуб Павло ), без якого неможливе навчання у 1 класі , «цариця всіх наук » вельможна Математика (Діана Стріжик). Роль Сонечка  зіграв Максим Демчук, який дарував іменинникам свята свої яскраві промінчики із закликом  гарно навчатися у школі і дорожити шкільною дружбою.  


Першокласники  декламували віршики про школу, про свої перші кроки  дорогою Країни знань, співали пісень шкільної тематики,  жартували, танцювали. 
           Наостанок маленькі вихованці Коваліско М. В. отримали яскраві паспорти школяра Містківської ЗОШ I- III ступенів, попередньо склавши присягу учня школи.
 
Віриться, що захід Посвяти першокласників  в учні  Містківської школи запам’ятається надовго,  і діти гідно нестимуть це почесне звання упродовж усіх років навчання у школі.
                                                       

ЗДВР Газдун  О. М.