вівторок, 24 листопада 2015 р.

Ходить Осінь по Вкраїні...

Незабутньою подією у житті нашої школи, у п'ятницю, 20 листопада, стало свято "Ходить осінь по Вкраїні, чудеса дарує дивні", підготовлене учнями 3 класу на чолі з класним керівником Гаврилишин Надією Ігорівною.
Чудово декорована сцена, яскраві костюми учасників свята, музичний супровід, акторська гра, чудова хореографія, висока акторська майстерність юних артистів - нікого не залишили байдужими. Пісні, танці, чудова музика створили святкову атмосферу Свята осені.
Хочеться побажати подальших творчих успіхів юним артистам нашої школи.
Заступник директора з виховної роботи
Газдун Оксана Михайлівна

Осінній дощик та опалий листочок

Осіння казка

"Ходить гарбуз по городу"


Танок грибочків


Танець з парасольками

Фінальна пісня

Всі ховаються під парасольку

Гаврилишин Н. І. зі своїми вихованцями

Виховні години

Минулого тижня у школі пройшли дві відкриті виховні години у 8 та 10 класах, які відвідали вчителі та деякі класи школи.
Класний керівник 8 класу Гайдаєнко-Сохан Тетяна Миколаївна обрала темою виховної години бесіду "Життя людини - найвища цінність".
Гайдаєнко-Сохан Т. М.
Над проблемою забруднення людством навколишнього середовища замислювалися учні 10 класу разом із класним керівником Мартиненко Лілією Романівною на відкритій годині спілкування "Вмійте природу любити".
Про страшні наслідки людської діяльності для природи, навколишнього середовища говорили у своїх доповідях Буць Юрій та Штангрет Оксана, про це розповів і документальний фільм, який демонструвався перед глядачами.
Чудовою родзинкою заходу став екологічний суд, на якому судили суспільство за його бездумну руйнівну діяльність.
"Високий суд" виніс рішення, яке зобов'язує кожного з нас любити й шанувати природу, впроваджувати різні заходи, аби відвернути світ від екологічної катастрофи. "Люди, не будьмо байдужими!" - закликали десятикласники. Сподіваємося, що їхній заклик було почуто.
Заступник директора з виховної роботи
Газдун Оксана Михайлівна
Суд над природою

Учні 10 класу з класним керівником