суботу, 28 жовтня 2017 р.

Схід і Захід – разом !



Підтвердженням цієї думки став візит до нашої Містківської ЗОШ I-III ступенів вчительки з Донеччини Ганни Володимирівни.
Пані Ганна прибула на Пустомитівщину, щоб відвідати могилу загиблого воїна, з яким познайомилася в час воєнних подій на східних теренах нашої Батьківщини, Володимиром Зейликом – вихідцем із Лісневич. У середу, 25 жовтня, разом із мамою бійця пані Лілею Зейлик, Ганна Володимирівна на запрошення дирекції школи відвідала наш навчальний заклад.  


Мета зустрічі: обмін педагогічним досвідом у сфері навчання та виховання підростаючого покоління; налагодження через навчальний заклад дружніх стосунків з людьми, що проживають на прифронтовій території нашої країни.
Гостям сподобалася наша  школа, її учні та вчителі.  Педагог з Донеччини проявила зацікавленість методами навчально-виховної роботи педколективу нашого навчального закладу. Під час дружньої розмови пані Ганна розповіла про непросте життя людей в прифронтовій зоні, про надію людей на мир і спокій і, звичайно, поділилася своїм досвідом роботи у школі, з традиціями і особливостями навчання та виховання учнів  у своєму навчальному закладі.     
Ганна Володимирівна була зворушена подарунками  від учнів нашої школи для вихованців її школи. Це були дитячі малюнки на тему миру, це книги від вчителів нашої школи розвивального, навчального і виховного характеру.

 Несподіваним сюрпризом для гості стала подарована їй вишиванка від педагогів Містківської ЗОШ I-III ступенів, в якій вона з великою приємністю фотографувалася з учнями та викладачами. Спілкування було щирим і теплим. Пані Ганна залишала наш шкільну оселю з хорошими враженнями, пообіцявши, що докладе  чимало зусиль, щоб між нашими школами була дружня творча співпраця.

                                

Заступник директора з виховної роботи  О. М. Газдун

Свято джинсів у Містківській ЗОШ I-III ступенів



З ініціативи шкільного парламенту середа 25 жовтня оголошена Днем джинсів у нашому навчальному закладі. Про це було проінформовано учнів школи на традиційній лінійці початку робочого тижня, до цього заходу закликав плакат з оголошеннями.

Сьогодні, у середу, до школи всі школярі та вчителі прийшли у джинсах, джинсових сорочках, жилетках та піджаках, у курточках з джинсової тканини.
Цього дня була показана презентація про історію виникнення джинсів, про їх розмаїття та модернізацію, про популярність цього виду одягу. Коментувала слайди Президент школи, ініціатор заходу – учениця 9 класу Шавель Марія.

Мета акції: ознайомити вихованців школи з історією виникнення популярного сьогодні одягу; згуртування шкільної молоді навколо спільної ідеї органу учнівського самоврядування; викликати інтерес до позакласного шкільного життя.