вівторок, 6 жовтня 2015 р.

День вчителя

2 жовтня Містківська школа цілісінький день перебувала в стані свята. А все завдяки її учням, які створили вчителям справжню святкову атмосферу. Протягом дня школярі робили вчителям масу сюрпризів. Зранку на них чекали святково прикрашена школа, солодкий подарунок у вигляді величезного торта та букет осінніх квітів. Пізніше представники шкільного парламенту запросили всіх вчителів зібратись у холі школи, де на них чекав ще один сюрприз - учні 7-10 класів запросили своїх педагогів на повільний танець, а після цього всі отримали дарунки зроблені своїми руками.

По обіді був святковий концерт "Учителю! Перед ім'ям твоїм схиляюсь на коліна", який влаштували учні 11 класу під керівництвом завуча з виховної роботи Газдун Оксани Михайлівни та свого класного керівника Париняк Оксани Григорівни. В концерті також взяли участь вихованці музичної школи під керівництвом Штангрет Оксани Іванівни: Стріжик Діана (3 клас), Бук Настя (4 клас) та Пановик Максим (7 клас), та учениці 9 класу: Голуб Зоряна, Заріцька Христина, Стець Софія.
Пановик Максим

Стріжик Діана

Бук Настя
Концерт видався чудовим! Одинадцятикласники показали себе справжніми гумористами і змогли розсмішити всіх присутніх.
Богач Андріана

"Джин" Оля Воробець та Богач Андріана

"Хімік" Богач Андрій, "Директор" Тиндик Юра, "Фізрук" Курилас Назар
, "Зарубіжник" Розлуцький Василь



А під кінець свята вчителі отримали черговий сюрприз від шкільного парламенту - привітальне відео з Днем вчителя, за участі учнів школи.



Дорогі діти!
Ми, вчителі школи, хочемо подякувати Вам за влаштоване нам таке гарне свято і за всі теплі слова подаровані Вами в цей день. ДЯКУЄМО!