понеділок, 28 грудня 2015 р.

Акція "Допомогти так легко"

У рамках акція "Допомогти так легко" учнівський парламент Пустомитівського району відвідав сиротинець у Львові, що на вулиці Таджицькій.
Учнівський парламент Містківської ЗОШ
Школярі подарували море радості і позитиву маленьким діткам. Адже, у сиротинці проживають малята віком від 3 до 7 років. Тому для них дуже важливим є спілкування, підтримка та увага.
Учні зуміли подарувати малюкам море сміху, веселощів та розваг. Вони приїхали до малечі з гарним настроєм, різнобарвними повітряними кульками, забавками, канцелярськими товарами, засобами особистої гігієни і, звісно ж, з солодкими гостинцями.

Нікого не залишив байдужим святковий концерт, який підготували вихованці сиротинця. Малята розповідали віршики про Св. Миколая, співали пісні. Усіх присутніх в залі, вразило те, як дітки виконали Державний Гімн України, тримаючи рученята на своїх серденьках.
Учні залишили стіни сиротинця з думками: "Нехай Господь Бог буде завжди з цими діточками, а Мати Божа огорне їх теплом і ласкою, щоб доля була прихильною і щедрою до цих малят, аби на їхньому шляху зустрілись тільки добрі люди".
Педагог-організатор
Журавльова Марія Василівна