суботу, 4 березня 2017 р.

В гостях у Амурів



      14 лютого, у День Святого Валентина,  у нашій школі відбувся захід «В гостях у Амурів», який проходив під керівництвом педагога-організатора Журавльової Марії Василівни. У школі працювала пошта Святого Валентина. У святі взяли участь учні 2-10 класів. Окрасою сцени стали маленькі Амурчики (учні 2-4 класів), з уст яких пролунали чудові слова про кохання. Учениця 2 класу Бук Христина виконала пісню «Варто чи ні», О. Пономарьова.



    На святі побували такі відомі пари: мужній Ромео і чарівна Джульєтта, загадкова Тетяна та романтичний Євгеній Онєгін, красуня Оксана та козак Вакула, Наталка та Возний Татарваковський. У їхньому виконанні прозвучали діалоги зі словами кохання.






    Учні 8 класу показали пантоміму «Серце», в основу якої покладено вміння дарувати добро і зігрівати душу тієї людини, яка найбільше цього потребує,тоді в світі стане менше лиха.



     На завершення свята відбулася розвага серед глядачів. На початку заходу всім було роздано половинки сердець з номерами. Ведуча оголошувала номери, за допомогою яких сходилися дві половинки серця. Голуб Зоряна та Старанчак Вікторія виконали пісню «Червона рута» Володимира Івасюка.


Немає коментарів:

Дописати коментар