вівторок, 30 травня 2017 р.

Прощавай, початкова школо!



     У четвер, 25 травня, у Містківській ЗОШ I-III ступенів учні 4 класу прощалися з початковою школою, яку успішно закінчили, та своїми учителями. Так склалося у їхній учнівській долі, що вони мали аж чотири «класні мами», які майже всі були присутні на святі.

      Мета заходу: підведення підсумків роботи за чотири роки навчання у початковій школі; розвиток творчих здібностей у дітей; виховання любові до школи, поваги до батьків та  вчителів; згуртування класного колективу.
    Захід відбувався у цікавій, нетрадиційній формі - веселого кварталу, який часом нагадував усім славнозвісний «95 квартал»,  знайомий усім  з телеекранів. 

    Усім глядачам сподобалося чудове оформлення сцени. Звучали  пісні – пародії, були у «кварталі»  рубрики – пародії. Було багато гумору і жартів. Діти чудово декламували, співали і танцювали. Про цікаві і незабутні роки навчання у початковій школі розповідали презентації, світлини і веселі фільми, змонтовані їхніми вчителями.

     Відбулося і нагородження випускників початкової школи Почесними дипломами, яке провів директор школи Москалюк Іван Йосипович. Усі були зворушені, коли до своїх вихованців з напутніми  словами зверталися їхні класні керівники – Плебанська Надія Дмитрівна, Кук Надія Ігорівна, Коваліско Марія Володимирівна.

     Хочеться вірити, що веселий квартал надовго залишиться у пам’яті усіх присутніх на цьому святі.

ЗДВР Газдун О. М.

  

Немає коментарів:

Дописати коментар