вівторок, 30 травня 2017 р.

Прощавай, рідна школо моя!



    Ці слова сучасної популярної пісні закарбувалися у серцях випускників Містківської ЗОШ I-III cтупенів, які востаннє вслухалися у переливи шкільного дзвінка, що сповістив їм, що пора шкільної юності для них закінчилася і вони вступають на стежину дорослого, самостійного життя.


    Милувало око ошатне, по-святковому прибране шкільне подвір’я,  розмаїття вишиванок на учнях школи, їхніх педагогах, батьках випускників, які за допомогою вишитих рушників утворили «арку», крізь яку виходили на шкільне подвір’я випускники школи – одинадцятикласники.

   Державний прапор України піднімали  Буць Юрій та Штангрет Оксана. Іменинників свята – випускників школи вітав директор школи Москалюк Іван Йосипович, сільський голова Зелінський Андрій Володимирович, місцевий підприємець, депутат районної ради Вовк Петро Андрійович. 

   Зворушливо звернулася до своїх колишніх вихованців їхня перша вчителька Гавдяк Ірина Вікторівна. З теплим напутнім словом виступила і класний керівник – вчитель фізики Мартиненко Лілія Романівна. Від імені батьків випускників промовляла п. Наталія Штангрет.

    Учні 10 класу також вітали своїх старших на рік друзів, потім пов’язали їм Стрічку випускника школи  2016- 2017 н.р.   

   Зворушив усіх присутніх на святі Останнього дзвінка виступ випускників школи – дорогих 11-класників, їхній танець з батьками, їхнє символічне прощання з дитинством, коли вони відпустили у небо жовто-сині кульки. 

     Під звуки козацького маршу, що лунав у виконанні духового оркестру під орудою його керівника Леськіва Володимира Володимировича, випускники школи, зробивши коло пошани шкільним подвір’ям, вирушили на останній у своєму житті урок. 

          Щасливої вам долі, дорогі діти! Хай щастить вам у житті!


ЗДВР Газдун О. М.

Немає коментарів:

Дописати коментар