четвер, 24 грудня 2015 р.

Тиждень естетично-оздоровчого циклу (з презентацією)

У школі проходив тиждень предметів естетично-оздоровчого спрямування: трудове навчання, образотворче мистецтво та художня культура. Організаторами тижня були вчитель трудового навчання та інформатики Гайдаєнко-Сохан Тетяна Миколаївна, вчитель образотворчого мистецтва та музики Шаран Марія Федорівна та вчитель художньої культури, географії, економіки Лісовець Олена Олександрівна.
Протягом тижня у школі пройшов урок-змагання з трудового навчання "Країною знань" серед учнів 5 класу. На уроці учні, поділені на дві команди, відгадували кросворд, загадки, вчили корисні вітаміни та змагались у знанні потрібних для людини продуктів харчування. А винагородою за кожну правильну відповідь були горішки :)
Змагання команди "Розумних" та команди "Кмітливих"(5 клас)

5-класниці
У вівторок учні та вчителі школи дізнались про історію виникнення іграшок з презентації, проведеної вчителем трудового навчання Гайдаєнко-Сохан Тетяною Миколаївною.
А учні 6 класу "подарували" життя вторинній сировині: вони на уроці трудового навчання шили кухонну прихватку із залишків тканини.
Хлопці 6 класу

6-класниці шиють кухонні прихватки

9 клас взяв участь у профорієнтаційному уроці "Світ моїх професій", де всі разом знайомились з різноманіттям професій, вчились складати професіограмму, грали в пантоміми та вивчили нові терміни. А під кінець уроку кожен написав побажання щодо своєї майбутньої професії на листочках та приклеїли їх дружно на дошці.
Гайдаєнко-Сохан Т. М.

Відгадуємо пантоміми, 9 клас

"Я і світ моїх професій", 9 клас

Учням 9-11 класів було запропоновано взяти участь у вікторині з художньої культури"Світова культурна спадщина".
Протягом тижня у школі були також тематичні виставки: м'яких розвивальних книжок, зроблених учнями 5 класу на уроках трудового навчання, виставка зображень "Сім чудес світу" та фото-виставка "Найвідоміші пам'ятки культури народів світу", виставка дитячих малюнків до дня Святого Миколая, де діти малювали Чудотворця.





На жаль, з технічних причин не вдалось показати ще одну заплановану презентацію "Друге життя вторинної сировини", тому викладаю її на нашому блозі. Нехай піде на користь!
Гайдаєнко-Сохан Тетяна Миколаївна

Немає коментарів:

Дописати коментар