четвер, 24 грудня 2015 р.

Свято Миколая

Вже стало традицією із року у рік зустрічати чудотворця Святого Миколая у Містківській школі. От і цього року до нашої шкільної зали завітали діточки із мамами і татусями, з бабцями та дідусями для зустрічі із святим.
Щоб зробити цей день святковим, учні початкових класів ретельно готувались: вчили пісні репетирували танці, готували костюми. Ведучими цьогоріч були учні 4 класу, які разом із класним керівником Курилас Уляною Василівною, підготували цікаву програму свята. А музичний супровід забезпечила вчитель музики та образотворчого мистецтва Шаран Марія Федорівна.
Найменші учні школи, 1 клас, виконали чудову сценку про лісових друзів та заспівали нам пісеньку.
Лісові друзі

Першокласники
Учні 2 класу виконали веселу колядку "Святий Миколай, ти до нас прийди".
Учні 2 класу
А від 3 класу усі отримали подарунок у вигляді танцю Зірочок та пісні.
Танець Зірочок, 3 клас

Учні 3 класу
Також був приємний сюрприз від вихованців музичної школи. Учні, граючи на бандурах, виконали різдвяну колядку, зачарувавши усіх присутніх.
4-класники розсмішили усіх жартівливою піснею "Миколай до мене не прийде" - так правдиво вони втілились у ролі :)
4 клас

"Миколай до мене не прийде"
І от, після цікавого концерту, до всіх прийшов Святий Миколай - напевно, почув, як весело було того дня у нас! Він вітав усіх - і дорослих, і малих. Казав, що ангели допомагали йому весь рік споглядати за нашою поведінкою та вчинками. Дошкільнята розповідали доброму дідусю віршики, за що отримали подарунки.
Святий Миколай

Миколай слухає віршик

Свято зібрало повен зал

Немає коментарів:

Дописати коментар