середу, 23 травня 2018 р.

Свято Букварика


Прощавай, Букварику, 
в школі перший друже, 
Ми тобі, Букварику,
дякуємо дуже
Мета: створити атмосферу свята від прочитання першої книги — Буква­ря; розвивати творчі здібності дітей, виразне та усне мовлення, пам’ять; виховувати любов до книги.
17 травня 2018року у 1 класі Містківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося традиційне шкільне свято – свято Букваря. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником –  Буквариком.
З яким же нетерпінням першокласники  чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Учні всім продемонстрували, чого вони навчилися упродовж свого першого шкільного року.

Маленькі артисти були настільки задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…

Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам, з  якими вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. 

Дякували діти і своїй першій вчительці Коваліско Марії  Володимирівні за те, що з розумінням і любов’ю вчила всьому доброму і корисному, а головне – навчила любити рідну мову, свою Україну.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався…

Немає коментарів:

Дописати коментар