вівторок, 2 травня 2017 р.

«Дзвони Чорнобиля в серці гудуть…»


      Під такою назвою у Містківській ЗОШ I-III ступенів під керівництвом  Мартиненко Лілії Романівни – класного керівника 11 класу відбувся Вечір памяті, на якому вшановували героїв, які ціною власного життя рятували українців і весь світ від наслідків аварії на Чорнобильській атомній станції. Саме 26 квітня 2017 року спливає 31 рік від того дня, коли трапилася в Україні на ЧАЕС техногенна катастрофа, яка забрала 3,5 мільйонів життів українців.


     Мета заходу: вшанувати память ліквідаторів і жертв аварії на ЧАЕС; виховувати почуття відповідальності за долю людства на планеті; формувати екологічну культуру учнів, шанобливе ставлення до природи і почуття відповідальності людей за втручання в екосистему планети.

 

Учні 10-11 класів проникливо і зворушливо розповідали про ті страшні події і наслідки, повязані з аварією на ЧАЕС. Відеопрезентації, кадри документальної хроніки, виступи читців, відповідний музичний матеріал тощо не залишили байдужими учнів школи, що були запрошені на Вечір памяті «Дзвони Чорнобиля в серці гудуть…»


Наостанок усі присутні вшанували память ліквідаторів і жертв страшної трагедії. Вічна їм память!


ЗДВР Газдун О. М.

Немає коментарів:

Дописати коментар