середу, 21 грудня 2016 р.

Козацькі забави "Нащадки козаків"


        6 листопада 2016 р. в Містківській ЗОШ I-III ст. були проведені козацькі забави "Нащадки козаків", присвячені Дню Захисника Вітчизни  України, щоб позмагатися у силі, спритності, кмітливості і просто відпочити, серед учнів 5 – 6 класів.
       Змагання розпочались із представлення  та стройової підготовки. Команди показали свою козацьку виправку, вміння виконувати чіткі команди  ройового ( повороти, шикування і перешикування, розмикання і змикання , виконання козацької пісні в русі.)

 СПРИТНІ КОЗАЧАТА (команда 5 класу)



ВОГНЯНІ ВОВКИ (команда 6 класу)




           Після того, як козачата показали свою козацьку виправку, почались козацькі ігри. Команди демонстрували спритність, кмітливість,швидкість,силу,вміння танцювати і малювати.






  За змаганнями наших спритних козачат спостерігало суворе,але справедливе і компетентне журі,якому потрібно було в кінці змагань визначити переможця.

   Учасникам змагань дуже допомагала підтримка вболівальників,які  своїми позитивними емоціями додавали  їм сил у нелегкій спортивній боротьбі.


       Найприємніший момент козацьких забав. Оголошення та нагородження переможців. Перемогу здобули учні 5 класу “ Спритні  козачата”!



     Змагання закінчились, і ми переконались,що ми є нащадками славного козацького роду,  у наших жилах тече кров  сміливих, відважних, розумних людей – вільних козаків. І ці змагання довели,що козацькому роду нема переводу!






Немає коментарів:

Дописати коментар