суботу, 12 листопада 2016 р.

Тиждень музичного та образотворчого мистецтва
     З 17 по 21 жовтня у нашій школі тривав Тиждень музичного та образотворчого мистецтва, під керівництвом Шаран Марії Федорівни.
    На відкритті тижня до уваги глядачів було представлено презентацію, в якій йшлося про види образотворчого мистецтва, проведено виставку робіт учнів.


   Родзинкою тижня стала інсценізація українських жартівливих пісень: «Ой під вишнею, під черешнею», «Із сиром пироги », «Ой там на току, на базарі.» та ін. Учні чудово впоралися з задумом, вміло перевтілившись у пісенних героїв, окраси яким додали вдало підібрані костюми.


                                                 Учні 5 класу






                                                 Учні 6 класу






                                                 Учні 7 класу




                                                Учні 8 класу
    Не менш вражаючим виявився урок з образотворчого мистецтва, проведений у 5 класі. Тема уроку «Нетрадиційне виконання малюнка». До уваги учнів було представлено презентацію про Яворівську іграшку, її особливості та історію створення.
    Завдання школярів було найправдивіше відтворити цю іграшку на папері, не використовуючи при цьому пензля.
     Малюнки діти виконували мізинцем. В результаті перед нами постали барвисті пташки та коники.






     Учні вкотре пересвідчились, що жоден  пластмасовий робот-трансформер не здатен замінити справжню іграшку, виготовлену власноруч.
       Музичні фанати школи мали змогу відгадати кросворди, які вражали своїми запитаннями. Учні 5-6 класів підготували гумористичні газети.




Немає коментарів:

Дописати коментар